Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Бродівської райради обговорили хід виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку Бродівського району за 9 місяців 2006 року

31 жовтня цього року відбулося засідання сесії Бродівської районної ради — про це «Гал-info» повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА. При затвердженні порядку денного депутати внесли поправки і включили питання про хід опалювального сезону 2006-2007 років; про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб — суб’єктів підприємницької діяльності на території Бродівського району на 2007 рік.

Під час засідання голова райдержадміністрації І. Омелянчук виступив з інформацією “Про хід виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку Бродівського району на 2006 рік за 9 місяців 2006 року”. У своєму виступі керівник району наголосив, що райдержадміністрація вживає заходів для зростання економіки району, збільшення продукції промисловості та сільського господарства, ліквідації заборгованості по заробітній платі, забезпечення зайнятості населення району.
Відтак протягом січня-вересня 2006 року обсяг промислового виробництва у районі зріс на 12,1% порівняно з відповідним періодом 2005 року. Промислові підприємства реалізували у січні-серпні продукції на 50 млн 978 тис. грн.
Інформацію “Про хід виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку Бродівського району на 2006 рік за 9 місяців 2006 року” депутати прийняли до відома. Також під час сесії заступник голови райдержадміністрації Ю. Бойко доповів про хід виконання “Екологічної програми Бродівського району на 2002-2006 роки”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ