Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Чому усі ярмарки у Львові організовує лише одна фірма?

Сьогодні, 7 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутат Маркіян Лопачак звернувся до влади Львова з проханням пояснити, чому ярмарки в центрі Львова, які відбуваються на Різдво та Великдень, організовує лише одна фірма, передає кореспондент Гал-інфо.

Маркіян Лопачак зазначив, що, як відомо, ТзОВ «Львівські ярмарки» впродовж тривалого часу є єдиним суб’єктом господарювання, який здійснює діяльність щодо організації та проведення Великоднього та Різдвяного ярмарків у Львові.

«При цьому, відсутня будь-яка публічна інформація про надходження до міського бюджету від цього суб’єкта господарювання  та умови його участі у організації та проведенні ярмарків в Львові за час 2017-го року та минулих років», - сказав Маркіян Лопачак.

Зважаючи на це, депутат просить надати детальну інформацію про надходження до міського бюджету Львова від ТзОВ «Львівські ярмарки»  за організацію та проведення Великоднього та Різдвяного ярмарків у м. Львові впродовж 2015-2017-го років.

Також він просить надати інформацію про умови відбору ТзОВ «Львівські ярмарки» для організації та проведення Великоднього та Різдвяного ярмарків у м. Львові впродовж 2015-2017-го років.

«Зараз відсутня будь-яка інформація про організацію ярмарку у Львові. Треба зробити так, щоб такі рішення приймали не в ручному режимі на виконкомі», - сказав Маркіян Лопачак.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, у Львові відбувається конкурс щодо проведення ярмарки у місті.

«Ми проводимо конкурсі, і ніхто крім цього підприємства не подавався», - запевнив Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ