Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати ЛМР затвердили Концепцію індустріального парку «Сигнівка»

Сьогодні, 5 жовтня, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради було затверджено Концепцію індустріального парку «Сигнівка», - прес-служба Львівської міської ради.

«Пропонуємо розглянути концепцію індустріального парку «Сигнівка». Перше рішення про створення на цій території індустріального парку було прийнято Львівською міською радою ще у 2013 році. Пропонуємо погодити концепцію розміщення індустріального парку на території 51 га, які обмежені колією «Львівської залізниці», вул. Північною, лісопарком Білогорща.

Орієнтовна площа земельної ділянки 51 га. Індустріальний парк пропонуємо створити терміном на 30 років. Серед особливих умов до учасників індустріального парку пропонується оголосити конкурс, із зазначенням вимоги, що учасник індустріального парку є суб’єктом господарювання, який зареєстрований на території міста Львова. Зазначена земельна ділянка станом на сьогодні є вільною від забудови.

Згідно з даними Держземкадастру, ділянка знаходилась фактично у користуванні підприємством «Галінпекс» без належно оформленим правовстановлюючих документів. Станом на сьогодні ми маємо згоду на вилучення земельної ділянки від цього підприємства власне для потреб індустріального парку. Жодних судових спорів чи інших перешкод для створення індустріального парку на цій ділянці немає», - зазначила директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ