Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хочуть виставити на продаж універмаг на пл. Ринок

Профільна комісія Львівської обласної ради рекомендувала винести на обговорення депутатів рішення про продаж універмагу на площі Ринок, 32. Половину від виручених коштів планується скерувати на фінансування будівельних робіт Перинатального центру. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

«Приміщення обласної комунальної власності має використовуватися якомога ефективніше. Ті об’єкти, які не використовуються, мають бути дорого продані, а вилучені кошти інвестовані в соціальну сферу чи сферу охорони здоров’я», - зазначив Володимир Гірняк, заступник голови Львівської ОДА під час засідання комісії.

Він також зазначив, що приміщення на площі Ринок, 32 передано в оренду на вкрай невигідних умовах. З`ясувати, чому договір оренди був підписаний без можливості перегляду вартості оренди, повинні правоохоронні органи.

«Для реконструкції приміщення перинатального центру потрібно значну суму коштів. Ми пропонуємо продати приміщення на площі Ринок, 32, а його вартість за попередніми оцінками близько 50 млн грн, і 50% з цієї суми передати на реконструкцію перинатального центру. Решту коштів слід скерувати у бюджет розвитку Львівської області», - зазначив Володимир Гірняк.

Комісія одностайно проголосувала за винесення питання щодо продажу даного приміщення на сесію Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ