Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львівщини не підтримали надання мисливських угідь на конкурсній основі

Сьогодні, 29 листопада, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати не підтримали рішення Про надання на конкурсній основі мисливських угідь в користування на території Львівської області. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Проект рішення містив зауваження начальника відділу правової та кадрової роботи Андрія Мельника. Зокрема, йшлося про те, що проект рішення повинен бути приведений у відповідність до вимог чинного законодавства України.

Натомість у пояснювальній записці до проекту рішення зазначалося, що Закон України «Про мисливське господарство і полювання» не містить прямих положень щодо конкурентного надання мисливських угідь у користування, однак він і не заперечує проти цього.

У проекті рішення йшлося про надання мисливських угідь виключно на конкурсній основі. Управління лісового та мисливського господарства мало б розміщувати та оновлювати на офійційних ресурсах інформацію та перелік мисливських угідь, які можуть бути надані чи плануються до надання у користування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ