Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

Депутати Львівщини передбачили на медичну домогу мешканцям 87 млн грн

Сьогодні, 31 січня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Комплексну програму надання медичної допомоги мешканцям Львівської області на 2017 – 2020 роки. Депутати передбачили на програму у 2017 році 87,5 млн грн.

Розпорядниками коштів визначили Львівську обласну клінічну лікарню, Львівську лікарню швидкої допомоги, Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Юрія Липи.

Зокрема, кошти передбачили на надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю, покращення медичної допомоги хворим з легеневою гіпертензією та хворим на первинні імунодефіцити (зокрема на загальний варіабельний імунодефіцит), забезпечення невідкладної серцево-судинної хірургії, медична допомога хворим з офтальмологічною патологією, покращення медичної допомоги ревматологічним хворим на важкі форми артриту та хворим на розсіяний склероз.

Також передбачено кошти на забезпечення інтенсивною терапією вагітних жінок у критичних станах та недоношених новонароджених дітей, покращення медичної допомоги хворим на  хворобу  Паркінсона, забезпечення  лікувально-профілактичних закладів області імплантатами та інструментарієм для лікування хворих, протидія ВІЛ-інфекції/СНІДу, покращення медичної допомоги на хронічну мієлоїдну лейкемію, покращення надання медичної допомоги людям зі зниженим слухом.

На діагностику, лікування та реабілітація громадян, які постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності та Антитерористичної операції передбачено 4 282,6 тис. грн.

На донорство крові передбачено 500 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ