Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівщини представили до нагородження Грамотою ВРУ свого колегу

Сьогодні, 10 жовтня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати підтримали представлення до нагородження Михайла Дзюдзя Грамотою Верховної Ради України. «За» проголював 51 депутат, передає кореспондент Гал-інфо.

Відтак, Львівська обласна рада вирішила клопотати перед Верховною Радою України щодо нагородження Грамотою Верховної Ради України Михайла Дзюдзя.

Дзюдзя Михайла Семеновича – начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України, державного службовця 3 рангу – за сумлінне виконання посадових обов’язків, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері виконання кримінальних покарань, високий професіоналізм, багаторічну і плідну працю та з нагоди 60-річчя від Дня народження.

Додамо, що Михайло Дзюдзь є депутата Львівської обласної ради від БПП"Солідарність" та є головою постійної депутатської комісії з питань законності, правоохоронної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем.

Також депутати проголосували за питання «Про представлення до нагородження відзнаками Верховної Ради України».

Депутати вирішили клопотати перед Верховною Радою України щодо нагородження відзнаками Верховної Ради України.

Зокрема Почесними грамотами Верховної Ради України:

Тація Романа Мар’яновичазавідувача кафедри прикладної математики і механіки навчально-наукового інституту цивільного захисту – за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку фахівців для органів і підрозділів цивільного захисту України, високий професіоналізм та з нагоди   70-річчя заснування вищого навчального закладу;

Подільчик Катерину Степанівну – провідного фахівця відділу матеріального-технічного забезпечення Львівського державного університету безпеки життєдіяльності – за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку фахівців для органів і підрозділів цивільного захисту України, високий професіоналізм та з нагоди 70-річчя заснування вищого навчального закладу.

А також Грамотою Верховної Ради України:

Воробйова Олександра Івановича – доцента кафедри ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій інституту післядипломної освіти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності – за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку фахівців для органів і підрозділів цивільного захисту України, високий професіоналізм та з нагоди 70-річчя заснування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ