Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівщини призначили керівника ще одного комунального закладу

Сьогодні, 10 жовтня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати призначили директора комунального підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний учбовий центр підготовки та підвищення кваліфікації робітників та інженерно-технічних працівників і спеціалістів для виконання робіт з підвищеною небезпекою». «За» проголосував 61 депутат, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Питання заслуховували без претендента, адже за словами голови Львівської облради Олександра Ганущина він по дорозі на сесію потрапив у ДТП, яке зараз оформляють. 

Директором комунального підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний учбовий центр підготовки та підвищення кваліфікації робітників та інженерно-технічних працівників і спеціалістів для виконання робіт з підвищеною небезпекою» призначили Строкуна Ігоря Йосифовича - строком на три років з дня прийняття цього рішення.

Управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради має укласти контракт із строком на три років з дня прийняття цього рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ