Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Депутати Львівщини заступляться за бійця Ігоря Яворського, якого ув’язнили

Львівська обласна рада у четвер, 13 липня, має намір звернутися до Президента України, генерального прокурора та Апеляційного суду Києва щодо вироку Печерського районного суду Києва про добровольця АТО Ігоря Яворського. Про це повідомили сьогодні, 11 липня, під час президії Львівської обласної ради, передає кореспондент Гал-інфо.

Як повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, йдеться про мешканця Дрогобицького району, який не явився своєчасно на полігон з відпустки.

«Прокуратура просила для нього покарання у вигляді штрафу. Усі думали, що, можливо, буде умовний термін, але суддя з Луганської області винесла рішення про ув’язнення його на чотири роки», - сказав Олександр Ганущин.

У проекті звернення зазначено, що 27 червня Печерський районний суд Києва засудив стрільця-гранатометника батальйону оперативного призначення ім. Генерала Кульчицького Ігоря Яворського та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки та 6 місяців за те, що він запізнився з відпустки на полігон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ