Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутати Львівської міськради посварилися під час розгляду земельного питання і почали розповідати, хто у чому зацікавлений

Учора, 14 листопада, під час розгляду питання на сесії Львівської міської ради про затвердження гр. Середі В. Г. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Промисловій, 50/52 в сесійній залі вирували надмірні пристрасті. Увагу журналістів привернула реакція на це питання депутатського корпусу, яка спричинила словесну сутичку із секретарем ради Василем Павлюком.

Земельна ділянка площею 0,1 га на вул. Промисловій, 50/52 була у користуванні ТзОВ «Кипарис-Сервіс». Ухвалою міської ради від 24. 05. 2012 року № 1562 вказана земельна ділянка була вилучена за згодою ТзОВ з користування та зарахована до земель міста.

Депутати повинні були затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати її у власність для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, перевівши із земель промисловості, транспорту та іншого призначення до земель житлової та громадської забудови за функцією використання – землі житлової забудови.

При розгляді цього питання зауваження виникли одразу у трьох депутатів з різних фракцій. Зокрема, своє занепокоєння висловили Ерік Парсаданян, Віра Лясковська та Юрій Кужелюк.

Депутати просили перенести це питання, адже для них воно було не зовсім зрозумілим.

Натомість Василь Павлюк перебив колег і зазначив, що іноземці наголошують на тому, що у Львові, мовляв, все заблоковано для бізнесу.

Тоді Юрій Кужелюк попросив секретаря, щоб він не порушував регламент та не перебивав колег-депутатів.

«Не треба демонструвати своєї активної зацікавленості», - зазначив Кужелюк.

Василь Павлюк образився на такі слова і вибухнув емоційною заявою, що готовий подискутувати із Кужелюком на цю тему в іншому місці.

У свою чергу Кужелю попросив секретаря не пробувати його залякати.

«Зацікавлений… я знаю у чому ви зацікавлені», - заявив Павлюк депутату Кужелюку.

Суперечка завершилась голосуванням. «За» таке питання проголосувало 53 депутати з 90.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ