Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутати Львова таки надали приміщення для "Горіхового дому"

Сьогодні, 1 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували за надання благодійній організації "Фонд Горіховий дім" в оренду нежитлових приміщень на вул. Личаківській, 90. "За" проголосували 48 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Йдеться про благодійну організацію, що допомагає жінкам, які зазнали домашнього насильства.

Питання на минулій сесії перенесли, пояснюючи це браком інформації про благодійну організацію. Сьогодні ж питання внесли в порядок денний як додаткове. З цього приводу депутат Іван Гринда зауважив, що ніхто з представників організації не приходив на профільну комісію з приводу цього питання, щоб пояснити суть справи.

Голова фракції "Народний контроль" Валерій Веремчук зазначив, що спілкувався з керівництвом благодійного фонду і запевнив, що люди дійсно працюють з соціально вразливою групою.

"В розмові керівник визнав, що його дійсно неправильно поінформували і не радили ходити на депутатські комісії і говорити з депутатами. Натомість ми бачили різні гучні заяви від однієї політичної партії, яка казала, що тільки вона за це вболіває. Треба підтримати благодійний фонд, бо він дійсно робить важливу соціальну роботу. Їм потрібно не лише приміщення, але й допомогти штатними одиницями. Прошу не робити з діяльності громадської організації піару для однієї політичної сили", - сказав Веремчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ