Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львова не дали землю Службі зовнішньої розвідки України

Учора, 26 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати не підтримали питання щодо затвердження Службі зовнішньої розвідки України проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у районі вул. К. Студинського, передає Гал-інфо.

У рішенні пропонувалося затвердити Службі зовнішньої розвідки України проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 0,6000 га у районі вул. К. Студинського у постійне користування для будівництва (виключно за кошти Державного бюджету України) та обслуговування багатоквартирних житлових будинків співробітникам Служби зовнішньої розвідки України та членам їх сімей, перевівши із земель, що не надані у власність або користування, до земель житлової та громадської забудови.

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук екс-депутат Львівської міської ради Юрій Михальчишин написав: «А ще сьогодні депутатська більшість Львівської міської ради імені найкращого в світі мера Андрій Садовий відмовила Службі зовнішньої розвідки України в наданні клаптика землі на вул. Студинського (межі географії, район Збоїща, якби хто питав) для будівництва житлового будинку. Мотивація - не надали списків працівників, які там будуть жити».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ