Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Надзвичайні події

Депутати Львова виділили гроші на одяг та взуття для ДСНС

Сьогодні, 8 червня, під час засідання Львівської міської ради депутати затвердили Комплексну програму підтримки підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області. «За» проголосувало 44 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Як сказано у пояснювальній записці, у Львівську міську раду надійшло звернення начальника ГУ ДСНС України у Львівській області щодо сприянні у проведенні ХХХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних – героїв Чорнобиля. У даних змаганнях приймають участь збірні команди пожежних та рятувальників з країн Європи та Азії.

З метою забезпечення належної організації проведення ХХХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних – героїв Чорнобиля, заявник просить розглянути можливість придбання спортивного одягу та взуття для членів збірної команди Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Для забезпечення можливості придбання необхідного одягу та взяття, підготовлено даний проект ухвали.

Фінансування Програми здійснюється за рахунок видатків бюджету розвитку міського бюджету Львова та інших джерел фінансування, не заборонених законодавством України.

Необхідна сума видатків на фінансування Програми становить 50 000 грн., передбачених на відповідний рік за КТКВ 180409 «Внески органів місцевого самоврядування у статутні капітали суб’єктів підприємницької діяльності» як поповнення до статутного капіталу КП «Адміністративно-технічне управління».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ