Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львова визначилися із землею, де буде сміттєпереробний комплекс

Сьогодні, 21 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили Львівському міському комунальному підприємству “Львівводоканал“ технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Пластовій, 13. "За" проголосувало 47 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Ділянку поділили на земельні ділянки: площею 65,9543 га, у тому числі площею 0,4201 га у межах червоних ліній; площею 6,7007 га.

Львівському міському комунальному підприємству “Львівводоканал“ надали земельну ділянку площею 65,9543 га (у тому числі площею 0,4201 га у межах червоних ліній) на вул. Пластовій, 13 у постійне користування для обслуговування каналізаційних очисних споруд (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

"Львівводоканал" має забезпечити цілодобовий доступ до існуючих на території ділянок.

Також депутати надали Львівському комунальному підприємству “Зелене місто“ дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,7007 га на вул. Пластовій, 13 для будівництва комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ