Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Депутати не підтримали "розмноження" "Львівспецкомунтрансу"

Сьогодні, 20 липня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати не підтримали ухвалу "Про виділ з Львівського комунального підприємства "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" нового комунального підприємства. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Як зазначила під час доповіді керівник юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, депутати передали управління ЛКП«Львівспецкомунтрансом» Львівській ОДА. Тепер з "Львівспецкомунтранс" мали намір виділити окреме підприємство, а спеціальна комісія мала визначити як пройде переділ майна.

Гелена Пайонкевич додала, що підприємство не лише займається вивезенням сміття, але й "іншими речами".

Перед голосуванням міський голова Львова Андрій Садовий закликав депутатів підтримати питання.

"Нам треба це для банку", - сказав Садовий.

За ухвалу проголосувало лише 32 депутати. Відтак забракло одного голосу і Андрій Садвоий заявив, що він не встиг проголосувати. Друге голосування дало ще менше голосів. "За" проголосував лише 31 депутат.

Після цього Андрій Садовий оголосив перерву. Згодом перерву ще на 15 хвилин оголосив секретар Львівської міськради Анатолій Забарило.

Міський голова в сесійній залі особисто підходив до кожного голови фракції. Також було оголошено і третю перерву, але до розгляду питання не поверталися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ