Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати пропонують створити у Львові центр Екологічної освіти

У структурі Львівської міської ради потрібно створити центр Екологічної освіти, культури та промоції, який проводитиме активну роботу із населенням щодо поводження із ТПВ та використання природних ресурсів. З такою ініціативою учора, 5 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради виступила голова постійної депутатської екологічної комісії ЛМР, депутат Ірина Оршак, передає Гал-інфо.

Вона пропонує створити нову структурну одиницю на базі управління екології, або ж відповідного комунального підприємства.

Депутат зазначила, що завданням такого центру буде підвищення рівня самосвідомості і культури поведінки мешканців міста, привернення уваги щодо необхідності ощадливого та раціонального ставлення до природи.

Центр займатиметься проведенням навчань, тренінгів, семінарів, фестивалів та інших просвітницьких заходів на екологічну тематику. Забезпечуватиме системну еко-промоцію та працюватиме на випередження екологічних проблем.

«Треба розуміти, що сьогодні перед людством стоїть питання необхідності зміни ставлення до природи, бережливого і раціонального використання природних ресурсів. І екологічна культура та освіта людей є одним із найважливіших елементів гармонійного розвитку міста і держави в цілому», – сказала Ірина Оршак.                                  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ