Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати припинили діяльність ЛКП "Дирекція з будівництва стадіону у Львові"

Учора, 14 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували за припинення роботи ЛКП "Дирекція з будівництва стадіону у Львові". «За» таке рішення проголосувало 62 депутати.

У пояснювальній записці вказано, що ЛКП "Дирекція з будівництва стадіону у Львові" фактично припинило свою роботу, коли було передано цілісний майновий комплекс ЛКП "Дирекція з будівництва стадіону у Львові" Державному підприємству «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у Львові». Однак юридично підприємство існує. Для припинення його діяльності необхідне було рішення органу, що утворив його, в даному випадку прийнята ухвала львівської міської ради припинила діяльність ЛКП "Дирекція з будівництва стадіону у Львові".

Додамо, що підприємство створили для будівництва стадіону до ЄВРО-2012 у Львові.

Як зазначив директор департаменту "Євро-2012" Львівської міської ради Олег Засадний, питання про щодо ліквідації підприємства не порушували раніше, бо воно мало близько 700 тисяч гривень боргів.

Він також зазначив, що Державне підприємство «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у Львові» візьме ці борги на себе.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ