Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Депутати «Самопомочі» у Львівській облраді викликають керівництво поліції на сесію

Депутати фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Львівській обласній раді викликають керівництво Головного управління Національної поліції у Львівській області на сесію ради. Народні обранці хочуть почути пояснення щодо подій у ніч з 17 на 18 листопада. Тоді на пр. Свободи внаслідок ножового поранення загинув студент, ще троє були травмовані. Повідомила прес-служба фракції "Об'єднання "Самопоміч" у Львівській обласній раді.
«Ми з колегами по фракції хочемо почути, де були патрульні у момент скоєння злочинів. Протягом години на одній вулиці зловмисники безперешкодно вчинили два напади – це не нормально. Безпека мешканців – одне з ключових завдань, які ставить перед собою «Самопоміч». Тому ми вимагатимемо, аби керівництво Національної поліції області провело службове розслідування стосовно працівників, які не вжили заходів для збереження громадського порядку», – коментує депутат, член комісії з питань законності та правоохоронної діяльності ЛОР Юрій Голуб.

Разом із тим «Самопоміч» закликатиме полісменів узгоджувати з львів’янами маршрути патрулювання Патрульної служби міста Львова, як пішого так і на автомобілях. Адже саме місцеві мешканці найкраще знають проблемні та небезпечні точки поблизу місця проживання.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ