Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати тримають міського голову Самбора на дієті

Депутати Самбірської міської ради не проголосували за надбавку до заробітної плати та премії міському голові Юрію Гамару. У проекті рішення йшлося про 50-процентну надбавку за умови праці та 150-процентну щомісячну премію від суми посадового окладу.

А також - про премії до Дня незалежності та Дня місцевого самоврядування, одноразових допомог на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань в розмірі місячного посадового окладу.

"За" проголосувала половина депутатського корпусу - 17 голосів. Міський голова, через конфлікт інтересів, сам за себе не голосував.

Водночас депутати не проголосували за надбавки і премії секретарю  ради та заступникам мера. Що правда для них пропонувалася премія у 100-процентів, а решта все так, як і міському голові.

Посадовий оклад Самбірського міського голови становить 4 436 гривень, а "на руки" він отримує 3 571 гривню.

Міський голова Самбора єдиний серед мерів міст обласного підпорядкування, який з 1 січня 2017 року працю за таку зарплату. Деяким міським головам нараховують і по 200% преміальних.

Слід зауважити, що від  літа минулого року у міській раді Самбора нема секретаря ради та керуючого справами міськвиконкому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ