Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати відклали освітню реформу до вересня

Для розгляду реформи освіти парламентарям у четвер не вистачило робочого часу, - Освіта.ua.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав парламент розпочати восени нову сесію з розгляду найбільш актуальних питань, зокрема подальшої імплементації освітньої реформи. Про це глава уряду сказав під час «Години запитань до уряду» у Верховній Раді.

«Впевнений, що в цих стінах буде ухвалення трьох реформ – освіти, охорони здоров’я та пенсійної реформи», - сказав прем’єр.

У свою чергу, міністр освіти Лілія Гриневич, коментуючи неухвалення депутатами закону «Про освіту» наголосила на важливості підготовки усі необхідних документів та передбаченні необхідних коштів в бюджеті для старту реформи.

«Закінчується 6-та сесія ВРУ 8-го скликання – депутати не знайшли можливості проголосувати за надважливий для освітньої реформи новий #ЗаконПроОсвіту. Голосування перенесено на вересень. Не буду приховувати, підготувати усі необхідні документи, погодити їх, прослідкувати, щоб в бюджет були закладені всі необхідні для старту реформи у 2018 році гроші, буде важко. Але можливо», - підкреслила Гриневич.

«Міністерство освіти і науки України забагато вклало сил та часу у реформу, щоб спасувати перед цим викликом. Працюємо далі – в серпні презентація нового стандарту для початкової школи», - зазначила міністр освіти.

Як відомо, для розгляду реформи освіти парламентарям у четвер не вистачило робочого часу.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ