Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати внесли зміни до бюджету Львова

Сьогодні, 8 червня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до міського бюджету м. Львова на 2017 рік. «За» проголосувало 44 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Відповідно до розпорядження голови Львівської ОДА «Про виділення коштів для надання одноразової адресної допомоги на придбання навчального приладдя дітям із багатодітних сімей» для міського бюджету Львова передбачена субвенція з обласного бюджету Львівської області в сумі 173,7 тис.грн.

За пропозиціями головних розпорядників коштів пропонується здійснити перерозподіл видатків, передбачених в міському бюджеті Львова на 2017 рік.

Пропонується виділити додаткові кошти в сумі 181,6 тис.грн. управлінню капітального будівництва на виконання рішень судів, у тому числі на оплату заборгованості по заробітній платі працівникам управління за квітень поточного року в сумі 144,4 тис.грн., нарахувань на зарплату в сумі 31,1 тис.грн. та оплати судового збору в сумі 6,1 тис.грн. за рахунок зменшення таких видатків, передбачених виконавчому комітету ЛМР.

У зв’язку із збільшенням чисельності працівників управління соціального захисту на 26 одиниць, пропонується збільшити видатки управлінню на оплату праці та нарахування на зарплату до кінця поточного року на суму 1672,3 тис.грн. за рахунок видатків на коригування міжбюджетних трансфертів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ