Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Депутати встановили умови оплати праці керівництву Львівської облради

5 грудня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати встановили умови оплати праці голові обласної ради, першому заступникові та заступникові голови обласної ради на 2018 рік, «За» проголосувало 55 депутатів, передає Гал-інфо.

Відповідно голові обласної ради Олександру Ганущину на 2018 рік встановили; посадовий оклад згідно зі штатним розписом; надбавку за 1 (перший) ранг посадової особи місцевого самоврядування;  надбавку за  вислугу років у розмірі 15% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; надбавку за виконання особливо важливої роботи  в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

Також встановили здійснювати преміювання щомісячно в розмірі до 80% посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Голові облради щорічно виплачуватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Першому заступникові голові обласної ради Андрію Білоусу на  2018 рік депутати в встановили: посадовий оклад згідно зі штатним розписом; надбавку за 5 (п’ятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за виконання особливо важливої роботи  в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

Йому здійснюватимуть преміювання щомісячно в розмірі до 80% посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Також щорічно виплачуватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Заступникові голові обласної ради Володимиру Гірняку на  2018 рік депутати встановили: посадовий оклад згідно зі штатним розписом; доплату за 4 (четвертий) ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за виконання особливо важливої роботи  в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

Також йому здійснюватимуть преміювання щомісячно в розмірі до 80 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час та виплачуватимуть щорічно матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Дія цього рішення поширюється на правовідносини, які виникли з 1 січня 2018 року.

Також депутати перисвоїли заступникові голови обласної ради Гірняку Володимирові Олеговичу черговий четвертий ранг посадової особи місцевого самоврядування, що відноситься до другої категорії класифікації посад, з 25 листопада 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ