Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати визнали роботу Синютки задовільною

Сьогодні, 25 квітня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати заслухали звіт голови Львівської ОДА Олега Синютки про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2016 рік. Роботу голови Львівської ОДА депутати визнали задовільною. «За» проголосувало 50 депутатів.
Гал-інфо

У своєму виступі Олег Синютка назвав чотири ключові досягнення, серед них ремонт доріг.

За словами Олега Синютки, на ремонт доріг у Львівській області виділили безпрецедентну суму та кошти від митних платежів.

Також він додав, що в області відкрилося 50 підприємств, у тому числі великих підприємств.

«Розвиток мікропроектів  дав можливість відремонтувати 1300 об’єктів. В двох третинах населених пунктів відбувалися речі, які дають надію людям, що все не є даремно», - сказав Олег Синютка.

Окрім того, за його словами, на 55% зріс показник обласного бюджету. Це відбулось за рахунок напрямку децентралізації та зростання доходів на території Львівщини.

"У Загальнодержавному рейтингу з 23 місця Львівщина перемістилася на 6. Місце Львівщини – це входити в трійку. Не просто конкурувати, а бути кращими від усіх інших областей", - наголосив губернатор області.

Синютка назвав свою «прогалину» в роботі

Він також додав, що на Львівщині є 17 тис. заявок на землю від учасників АТО: «Робота продовжується. Не можу сказати, що вирішили всю проблематику».

Він закликав допомагати і сприяти всім, хто захищав державу.

Відзначимо, Олег Синютка звернув увагу на те, що 6 грудня 2016 року з нагоди Дня ЗСУ у Львові вперше за багато років відбувся парад. 

Додамо, до очільника області було 19 питань. Загалом депутати слухали звіт та обговорення близько 1,5 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ