Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська міська рада заплатить відступне - понад 5 млн грн

Сьогодні, 6 квітня, депутати внесли зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік. За підсумками виконання міського бюджету міста за 1-ий квартал 2017 року ухвалою пропонувалося збільшити доходи загального фонду міського бюджету Львова на 5 677,2 тис. грн., у тому числі податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами із доходів платника податку у вигляді заробітної плати. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

За рахунок збільшення доходів депутати збільшили видатки на суму 5677,2 тис. грн., у тому числі:

управлінню «Секретаріат ради» збільшити видатки на фінансову підтримку громадським організаціям для покриття видатків за оренду приміщень (у зв`язку із збільшенням кількості приміщень з 37 до 48) – на 150,4 тис. грн.;

управлінню комунальної власності збільшити видатки на суму 5 526,8 тис. грн, у тому числі для виконання умов підписаної Мирової угоди з ТОВ "Українські інвестиційні системи" в сумі 5 320,1 та судовий збір в сумі 206,7 тис. грн.

За пропозицією управління охорони здоров`я здійснили перерозподіл медичної субвенції, передбаченої на 2017 рік, а саме збільшили видатки на оплату праці за квітень працівникам комунальних стоматологічних поліклінік на суму 4 515,0 тис. грн за рахунок зменшення видатків на багатопрофільну стаціонарну медичну допомогу населенню - на 2 980,0 тис. грн, лікарсько-акушерську допомогу  вагітним, породіллям та новонародженим – на 135,0 тис. грн, амбулаторно-поліклінічну допомогу населенню  - на 1 400,0 тис.грн.

Також, як зазначив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, вчора було виділено для міста субвенцію в сумі 9 млн. 592 тис. грн. – на відшкодування вартості засобів для лікування окремих захворювань за урядовою програмою «Доступні ліки».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ