Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Депутати перетворили стоматполіклініки в некомерційні

Депутати Львівської міської ради проголосували за припинення діяльності комунальних стоматологічних поліклінік Львова шляхом перетворення їх у комунальні некомерційні підприємтсва. Таке рішення сьогодні, 9 лютого, ухвалили під час засідання сесії, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Перетворення стосуються Комунальних 1-ї, 3-ї, 4-ї, 5-ї стоматологічних поліклінік Львова. Їх перетворили у Комунальні некомерційні підприємства "Стоматологічна поліклініка номер 1" (3,4,5).

Йдеться про те, що послуги стоматолога тепер оплачуватимуть централізовано в каси поліклінік.

Таке перетворення, як йдеться в ухвалі, зробили з метою забезпечення надання якісної, своєчасної та доступної стоматологічної допомоги, раціонального використання бюджетних коштів.

Управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики у триденний термін з дня набрання чинності цією ухвалою має передати державному реєстратору документи для державної реєстрації рішення про припинення шляхом перетворення Комунальних стоматологічних поліклінік м. Львова у Комунальні некомерційні підприємства.

Депутати встановили двомісячний строк з моменту державної реєстрації рішення для заявлення кредиторами своїх вимог шляхом їх скерування комісії з припинення Комунальних стоматполіклінік через відділ “Центр надання адміністративних послуг“. 

В залі були присутні стоматологи, і після голосування вони пішли з вигуками "ганьба". За їхніми словами, таке перетворення знищить комунальні стоматполіклініки.

"Ви злочинці", - сказали лікарі депутатам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ