Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати-соціалісти проголосують за визнання голодомору 1932-1933 років геноцидом проти українського народу – Євген Таліпов

У тому, що голод 1932-1933 років був геноцидом проти українського народу, немає сумнівів. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив секретар Львівського обласного комітету Соціалістичної партії України Євген Таліпов.

«Я вважаю, що питання голодомору 1933 року не можна переводити у політичну площину. У даному питанні повинна вирішальну роль відіграти історична правда. Проведено безліч історичних досліджень на цю тему, і сьогодні вже немає сумнівів у тому, що у 1933 році проти українського народу було використано найстрашнішу і найжорстокішу зброю – голодомор. Але особливого вивчення потребує питання, хто саме винен у цій трагедії», - сказав Євген Таліпов.
«Я не є депутатом Верховної Ради, але переконаний, що більша частина Соціалістичної партії України проголосує за визнання голодомору 1932-1933 років геноцидом», – запевнив секретар Львівського обласного комітету Соціалістичної партії України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ