Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держава - це легалізована банда чиновників, - Гриценко

<<Я нормальна щаслива людина, яка має сім'ю, цікаву роботу, все необхідне для життя. Але я свідомо йду на ризики втратити все це для того, щоби захищати країну від такої мародерської, корумпованої та злодійкуватої держави>>. Про це в програмі <<Українська рулетка>> на <<Першому національному>> заявив Анатолій Гриценко, пояснюючи, чому прийняв рішення брати участь у виборах. Гриценко оголосив себе <<ворогом держави>>, підкреслюючи, що держава та країна для нього -різні речі. Про це повыдомила прес-служба кандидата в президенти.

<<Є країна, народ, 46 млн. українців. І є держава - армія чиновників, які утримуються на кошти громадян, але давно забули про цих людей. Вони у особі держави на кожному кроці беруть хабарі, не захищають права людей - ні на робочі місця, ні на гідну пенсію чи зарплату, ні на саме життя>>.

Гриценко підкреслив, що є ворогом саме такої держави, де <<комфортно себе почувають лише стельмахи, лозинські, зваричи, мародери, хабарники, вбивці, які повинні сидіти за гратами. А найважче живеться чесній людині>>

Він зазначив, що це - не питання особистих ворогів.

<<Коли під егідою Стельмаха-Ющенка розікрали 120 млрд. грн., виділених на рекапіталізацію банків, то це проблема для всіх 46 млн. українців. Це не питання ворожості Гриценка>>.

Кандидат на пост Президента заявив в телевізійному ефірі, що відчуває потужну підтримку людей. В <<унікальній ситуації, коли БЮТ та ПР вирішили, що Президентом може стати лише мільйонер>> прості люди підтримали Гриценка, назбиравши 2,5 млн. грн. на обов'язкову кандидатську заставу. А зараз йде збір коштів на проведення виборчої кампанії.

Таке, зауважив Гриценко, в українській історії відбувається вперше - <<не кандидат купує підтримку, а громадяни своїм коштом дали можливість взяти участь у виборах, уповноваживши представляти їхні інтереси>>.

Гриценко пояснив, що лише кількох людей з тих, хто надіслав гроші, він знає особисто. 

<<Інколи це люди, які просто до сліз доводять своїми листами. Пише молодий хлопець: в мене тітка, яка нерухома, доручила 20 грн. перерахувати Гриценку, вона хоче за нього голосувати>>.

Гриценко обіцяє не розчарувати своїх прихильників і вже з першого дня на посту Президента робити все, аби люди відчували покращення життя. Він зауважив, що навіть попри обмеженість функцій Президента, є можливість робити необхідні кроки.

<<З перших призначень - голови СБУ, Генпрокуратури, Нацбанку - всі зрозуміють, що держава буде працювати на закон. Більше не будуть за гроші відкривати та закривати карні справи. Не буде дерибану, буде нормальна стабільна гривня>>.

 <<Політика - це завдання стратегічного характеру, це тактика дій, результат і відповідальність. Ось що для мене політика. А все те, що під килимом - зради, <<розводки>> - це не для мене>>, - заявив Гриценко. 



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ