Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Державна охорона Львівщини придбала 11 нових авто

Міліціонери державної служби охорони придбали за власний кошт дев’ять нових автомобілів марки «Хюндай туксон» та два «Ланоси». У гонитві за зловмисниками ці автомобілі можуть без проблем долати будь-які перешкоди - ями, бордюри, бездоріжжя, повідомила прес-служба УДСО при ГУМВС Україниу Львівській області.

Новими автівками користуватимуться групи затримання та електромонтери центру технічної охорони ДСО. Десять автомобілів їздитимуть у Львові, один - у Трускавці. Правоохоронці переконані - за нинішніх умов такі автівки необхідні.

Як розповів начальник УДСО при ГУМВС України у Львівській області Олександр Скорняков – автомобіль, на якому їздитиме міліціонер, повинен бути сучасним і відповідати вимогам сьогодення. За вартість одного придбаного автомобіля можна було б купити і три вітчизняні. Однак, вирішили не економити на якості, щоб не втратити, у наслідку, у результаті. Адже в гонитві за злочинцями кожна секунда на вагу золота.

Уазики, якими донині користувались правоохоронці, були прохідними, але програвали у швидкості. ВАЗівські дев’ятки хоч і були швидкісними, проте досить «крихкими» - ламалися від бездоріжжя. Натомість придбані «Хюндаї» є позашляховиками.

Нова техніка дозволить прибувати до місця виклику швидше і значно збільшує шанси затримати на «гарячому» злочинців або ж наздогнати їх. 

Торік міліціонери УДСО Львівщини безпосередньо розкрили майже 320 злочинів, а спільно з іншими службами правоохоронних органів – більше п’яти тисяч злочинів. Окрім цього, затримали майже дві з половиною тисячі осіб за порушення громадського порядку. Усі спроби проникнення на охоронювані ДСО об’єкти зазнали невдач - зловмисників затримували і запобігали скоєнню злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ