Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Держдеп спростував "відвертості" Лаврова про його розмову з Керрі

Держдеп спростував "відвертості" Лаврова про його розмову з Керрі, - Укрінформ.

У Державному департаменті США назвали "некоректним" коментар глави МЗС Росії Сергія Лаврова про те, що держсекретар США Джон Керрі начебто порадив йому не звертати уваги на висловлювання Обами, який прирівняв поведінку РФ з проблемами Еболи й тероризмом.

Про це заявив у середу під час брифінгу в Вашингтоні директор прес-офісу Держдепартаменту США Джефф Ратке, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Це є некоректною характеристикою. Ми, звичайно, бачили повідомлення про коментарі міністра закордонних справ Лаврова. На жаль, міністр некоректно охарактеризував приватну дипломатичну дискусію між ним і держсекретарем Керрі", - зазначив з цього приводу представник Держдепу.

При цьому він зауважив, що Керрі "безумовно підтримує заяву президента (Обами – ред.) стосовно Росії, і він не вказував на щось інше під час своїх розмов".

Що стосується взагалі відносин РФ і США, Ратке підкреслив, що Штати працюватимуть з Росію в напрямах, по яких існують домовленості, але "водночас стоятимуть твердо проти порушення з боку Росії міжнародних принципів та суверенітету інших держав".

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ