Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Десятки тисяч пачок сигарет маскували під брикети

Аби приховано перевезти контрабандні сигарети через державний кордон, зловмисники вдались до хитрощів, а саме – замаскували їх під брикети деревного вугілля, повідомили в Державній прикордонній службі України.

Вночі проти 18 березня  в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, під час огляду вантажного автомобіля «Ман» з напівпричепом, яким перевозилось до Польщі деревне вугілля, прикордонники вирішили більш детально оглянути вантаж. За кермом вантажівки перебував 49-річний мешканець міста Дрогобич Львівської області. Всього перевозилось 22 мішки з вугіллям загальною вагою 9,6 тонн.

В ході спільного з працівниками митниці поглибленого огляду вантажівки правоохоронці з'ясували, що під виглядом деревного вугілля у спеціальних пакунках, що мають форму вугільних брикетів, було сховано по 4 пачки контрабандних сигарет.

Наразі проводиться розвантаження та огляд вантажу вугілля, вилучення з них сигарет із штучних брикетів, а також підрахунок контрабандного тютюну.

За словами речника Декпржприкордонслужби Олега Слободяна, підрахунок тютюнової контрабанди триває, але мова йтиме про десятки тисяч пачок. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ