Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Детективи НАБУ разом із затриманим головою ДФС залишаються у залі суду

Детективи НАБУ та прокурори САП разом із затриманим головою ДФС залишатимуться у залі суду до продовження засідання або завершення терміну тимчасового тримання підозрюваного під вартою, - прес-служба НАБУ.

Під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу суд зобов'язаний забезпечити наявність чергового судді на випадок заявлення клопотання про відвід служителя Феміди, який слухає справу. Солом'янський районний суд міста Києва досі не забезпечив цю умову. Офіційного рішення про перенесення судового розгляду, з вказанням дати та часу, до яких оголошено перерву, представники НАБУ та САП досі не отримали. Натомість, замість чергового судді, який не зміг вийти на роботу і продовжити розгляд справи, у суді з'явилася прес-секретарка установи, яка повідомила журналістам про те, що нібито засідання переноситься на понеділок.

Детективи НАБУ та прокурори САП залишатимуться у суді або до поновлення розгляду справи та задоволення клопотання про обрання запобіжного заходу, або ж до завершення терміну тримання під вартою, який спливає сьогодні о 23 годині.

Національне антикорупційне бюро чекає, що Солом'янський районний суд міста Києва таки прийме сьогодні рішення з обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного голови Державної фіскальної служби України.

Довідково: рішення про визначення чергового судді приймається простим наказом про чергування, який голова суду підписує на кожні вихідні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ