Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Війна з Росією

Девід Лінч відкриє в Україні Фонд психологічної допомоги ветеранам війни

Президент зустрівся із американським кінорежисером Девідом Лінчем, який відкриває в Україні Фонд психологічної допомоги ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насилля. Повідомило офіційне інтернет-представництво Президента України.

Президент Петро Порошенко провів зустріч із легендарним американським кінорежисером Девідом Лінчем, який прибув до України для відкриття представництва благодійного Фонду. Фонд Лінча допомагає ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насилля.

Глава держави подякував Девіду Лінчу за рішення відкрити в Україні цей Фонд. «Це важлива та символічна місія», - зазначив він.

«Нині це дуже актуальне та важливе питання для України, яка переживає часи війни і російської агресії: незаконна анексія Криму, агресія на Сході моєї країни. Коли сотні тисяч військових повертаються з війни і психологічна реабілітація життєвонеобхідна для них», - сказав Петро Порошенко.

За словами Глави держави, ідеї та методологія, яку представляє Девід Лінч, будуть надзвичайно важливими для надання допомоги людям у подоланні стресу. Адже страждають від цього не лише військові, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, але й цивільні.

Президент також запропонував легендарному режисерові обдумати можливість створення кіно про українських героїв та ті події, які зараз відбуваються в Україні.

Девід Лінч зауважив, що Фонд надаватиме допомогу і проводитиме заняття із трансцендентальної медитації для кожного, хто цього бажає. Він також висловив думку про те, що в Україні є потреба у вивчені таких методик психологічної реабілітації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ