Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дев’ять «академіків» «Карпат» викликані до юнацьких збірних України

Дев’ятеро вихованців Академії футболу «УФК-Карпати» запрошені до юнацьких збірних України для підготовки і участі в міжнародних турнірах у Білорусі та Туреччині.

Збірна України, сформована з гравців 2000 року народження, збереться у Києві сьогодні, 10 січня. У столиці підопічні Сергія Попова проведуть короткий навчально-тренувальний збір, а далі, 15-го січня, вирушать до Мінська, де візьмуть участь у традиційному міжнародному турнірі «Кубок розвитку УЄФА». У столиці Білорусі турнір триватиме до 24-го січня. 

До складу збірної України U-17 запрошено трьох вихованців Академії футболу «УФК-Карпати» (тренери – Володимир Вільчинський та Іван Павлюх): центрального захисника Петра Харжевського, лівого оборонця Романа Сливу та атакувального хавбека Володимира Рудюка.

Завдяки майбутньому турніру в Мінську збірна України U-17 зможе краще підготуватися до еліт-раунду Євро-2017, який пройде в березні в Австрії. Крім господарів, суперниками підопічних Сергія Попова по групі будуть також французи і шведи.

У ці ж терміни проведе навчально-тренувальний збір у столиці та зіграє в Туреччині на міжнародному турнірі «Айгент Кап – 2017 (раніше цей турнір мав назву «Кубок Егейського моря») юнацька збірна України U-16, сформована з гравців 2001 року народження. Турнір пройде в містечку Кудашаси, що є передмістям старовинного Ізміра.

Головний тренер «синьо-жовтих» Олег Кузнецов до складу збірної України U-16 викликав шестеро вихованців Академії футболу «УФК-Карпати» (тренери – Володимир Безуб’як і Володимир Васютик): лівого захисника Артема Данилюка, центрального оборонця Тимофія Калинчука, атакувального півзахисника Вадима Гудзінського, крайніх нападників Вадима Мельничука і Романа Наконечного та центрфорварда Данила Сікана.

Як відомо, нинішня збірна України U-16 в офіційних матчах стартує на початку жовтня 2017 року. Це буде кваліфікація Чемпіонату Європи-2018. Пройде вона в Болгарії, а суперниками наших хлопців будуть команди U-16 господарів, Ірландії та Азербайджану.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ