Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дев’ять перехресть Львова із найбільш забрудненим повітрям. Перелік

Цього року мобільна хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» обстежила 64 перехрестя вулиць Львова і виявила дев’ять перехресть із найбільш забрудненим повітрям. Про це учора, 2 серпня, під час прес-конференції повідомив в.о. директора КП «Адміністративно-технічне управління» Леонід Назаренко.
Фото: Олег Огородник.

Зокрема: вул. І.Франка - вул. Левицького - вул. Кн.Романа; вул. Стрийська-  вул. Сахарова; вул. Стрийська - вул. Наукова - вул. Хуторівка; вул. Личаківська – вул. Пасічна; вул. Сяйво- вул. Широка - вул. Левандівська; вул. Шевченка - вул. Левандівська; вул. Городоцька - вул. Наливайко; вул. Городоцька - вул. Шевченка; пр. Чорновола - вул. Хімічна.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, фахівці обстежили 80 водних об’єктів на перевищення гранично-допустимих концентрацій забруднюючих речовин. У всіх водоймах виявлені перевищення гранично-допустимих концентрацій.

За словами Леоніда Назаренка, наднормативні концентрації спостерігались за такими показниками: залізо загальне, азот амонійний та аміак, фосфати, завислі речовини, СПАР,  БСК та ХСК.

Він зазначив, що результати моніторингу повітря та водних об’єктів надані у відповідні інстанції – в управління екології та ландшафтного планування ЛМР та департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА для прийняття управлінських рішень та  розроблення рекомендацій  для поліпшення екологічної ситуації в місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ