Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Деякі батьки вже отримали SMS-підтвердження про зарахування дітей у садки

У Галицькому, Личаківському та Залізничному районах Львова батьки, які реєстрували своїх дітей у дошкільні навчальні заклади через електронну чергу, вже отримали підтвердження про зарахування через sms-повідомлення. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 30 травня sms-повідомлення про зарахування дітей надійшли батькам, що реєстрували дітей у дошкільні заклади Галицького району. Далі 12-13 червня надійшли sms-повідомлення батькам, які реєстрували дітей в ДНЗ Залізничного та Личаківського районів.

Відлік прийому заяв від батьків – 30 робочих днів з дня отримання списку завідувачем.

В управлінні освіти ЛМР зазначають, що протягом декількох днів розпочнеться розсилання повідомлень по Сихівському, Франківському та Шевченківському районах.

З моменту отримання sms-повідомлення в батьків є 30 робочих днів для того, щоб подати пакет документів для зарахування дитини до садочку. Якщо батьки цього не зроблять то, звісно, дитина не буде зарахована, а заявка буде автоматично перереєстрована на наступний рік.

Батькам, чиїх дітей не зарахували у ДНЗ, зможуть показати списки зарахованих

Нагадаємо, з 11 травня електронна реєстрація працює лише в режимі надання можливості батькам зареєструвати дитину вперше до ДНЗ і надає можливість спостерігати за статусом заявки. З цього ж дня розпочався процес формування груп у ДНЗ. Керівник садочка не має права зареєструвати дитину у дошкільний навчальний заклад без електронної реєстрації, оскільки усі списки, які будуть сформовані, керівник дошкільного навчального закладу зможе отримати у видрукованій формі.

Додамо, електронні заявки, які були зареєстровані включно з 2013 року до липня 2016 року, автоматично перенесені на нову електронну платформу.

Перевірити дані про опрацювання заявок та розсилку повідомлень можна за посиланням.

Нагадаємо, у 2013 році було створено електронну реєстрацію, яка забезпечує прозоре зарахування дітей та дає можливість контролювати чергу. З моменту запуску проект постійно вдосконалюють, враховуючи побажання та зауваження батьківської громади та освітян.

Як повідомляло Гал-інфо, цього року тільки 7 тис. маленьких львів'ян матимуть змогу попасти у ДНЗ, відтак, близько 3 тис. дітей автоматично переходять у чергу на наступний рік.

14.06.2017, 13:03,
Уляна Шпуляр
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ