Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Деякі нардепи від "Опоблоку" могли знати про підготовку провокацій бандою "Торпеда" – МВС

В поліції не виключають, що деякі народні депутати від “Опозиційного блоку” знали про підготовку провокацій членами організованої злочинної групи, які були затримані 1 жовтня. Про це у коментарі журналістам заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

Він зазначив, що “здійснюється перевірка щодо можливої участі представників “Опозиційного блоку”, зокрема, їхнього представника у Черкаській області, а також не включено, що щонайменше деякі нинішні народні депутати від “Опозиційного блоку” були поінформовані про те, що такі акції і такі провокації на території України можуть здійснюватися”. 

Шкіряк зазначив, що “ні для кого не секрет, що “Опозиційний блок” є, по-суті, політичним крилом Кремля в Україні, що їхні адепти здійснюють вояжі, і, напевне, отримують там інструкції, керуються виключно Москвою, тому вся інформація, безумовно, буде перевірятися”.

За його словами, поки що йдеться не про організаційну складову, а саме по можливу обізнаність щодо провокацій, в тому числі щодо спроби підриву угорського пам’ятника.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ