Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ді Капріо пожертвував рекордні $20 мільйонів на захист навколишнього середовища

Благодійний фонд американського актора Леонардо Ді Капріо Leonardo DiCaprio Foundation виділив рекордні за свою історію $20 млн доларів, які будуть переведені 100 організаціям на програми по захисту навколишнього середовища, - УНІАН.

Під час конференції зі зміни клімату в Єльському університеті Ді Капріо заявив, що його фонд підтримує роботу 100 організацій як в США, так і за межами країни.

«Ці грантоотримувачі займаються активною діяльністю на місцях, захищають наші океани, ліси і видів, які знаходяться під загрозою зникнення, для майбутніх поколінь і вирішують нагальні, існуючі проблеми зміни клімату», — заявив актор.

Ді Капріо сказав, що необхідно вживати заходів щодо переходу від викопних видів палива до поновлюваних джерел енергії. Ді Капріо зазначив, що головний виклик — знайти нові шляхи для життєдіяльності людини. За словами актора, потрібно «найняти мільйони людей і зробити кожного з них захисником чистоти повітря та питної води».

«Ми повинні вимагати у політиків визнати науку, що вивчає зміни клімату, і закликати їх взяти на себе сміливі зобов'язання, поки не пізно», — сказав актор.

Як наголошується на сайті, $3,5 млн з 20 млн буде виділено на програму по зміні клімату, $6,3 млн — на програму по збереженню дикої природи і ландшафту, $3,7 млн — на програму по збереженню океану і морського життя, $4 млн — на програму інновацій, медіа і технологій, $796 тис. — на програму допомоги корінним народам.

На перехід штату Каліфорнія до поновлюваних джерел енергії фонд Ді Капріо планує виділити $1,4 млн.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ