Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

"Діамантового" прокурора Корнійця звільнено під заставу – журналіст

Екс-заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця - одного з фігурантів скандальної справи про прокурорів і суддів-хабарників, яких команда Давида Сакварелідзе підозрює у вимаганні хабарів в особливо великих розмірах, випустили із СІЗО під заставу, повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов з посиланням на джерела в Генпрокуратурі.

"Ніщо не збентежило українську Феміду - ні 104 діаманта, 12 гектарів землі в Київській області, ні кредит у банку на 850 тисяч доларів, ні бізнеси, переписані на сестру, ні 24 акта на нерухомість, виданих на підставних осіб, ні навіть перероблений в автомат мисливський карабін з бойовими патронами", - підкреслив Бутусов.

"Ні шуму в парламенті ніякого, і чомусь не висилають під СІЗО "блукаючий танк", і не проводять АТО в Генпрокуратурі... Все по закону. За законом для багатих прокурорів", - додав він.

Як розповів Бутусов, Корнієць відразу після затримання сказав оперативникам СБУ: "Хлопці, мені загрожує небезпека тільки якщо я заговорю. Тому не загрожуйте мені кодексом - якщо я розповім, що ви хочете знати - мені не жити".

dt.ua

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ