Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дім Cartier - ювелірні майстри годинників

Годинники Cartier вважаються синонімом часу. З моменту становлення компанії в 1847 році до сьогоднішнього дня відбулося кілька переломних моментів в світі ділової моди, законодавцем яких стала легендарна марка.

Годинники Cartier вважаються синонімом часу. З моменту становлення компанії в 1847 році до сьогоднішнього дня відбулося кілька переломних моментів в світі ділової моди, законодавцем яких стала легендарна марка. Ювелірні традиції найбагатшої спадщини паризької майстерні глобально примножені. Використання високих технологій в інженерії і декоруванні хронометрів з логотипом Cartier привнесло в колекцію будинку виразний «почерк» еволюції. Чоловічі і жіночі моделі наручних годинників як і раніше витончені, нарочито елегантні. Не змінилося і благородство стилю "від Картьє", колись відкрите племінницею Наполеона I – принцесою Матільдою. Вишукані годинники ручної збірки важко сплутати з представниками інших лінійок. Аристократичність матеріалів, достаток каменів і химерність форм – все це символізує технічне диво і світську розкіш атрибутики.

Наручний годинник Cartier «невтомний» в естетичних рекордах. Дивлячись на багатство реплік з асортименту інтернет-магазину Swiss Watch, усвідомлюєш справжню причину закоханості у творчу манеру бренду і коронованих осіб, і волелюбних романтиків. На думку Жанни Туссен, яка зіграла не останню роль у становленні годинникового дому Кар'є, в маленьких, але непокірних хронометрах з'єднані «спокуса і пристрасть» - властиві тільки укротителям, але не приборканим.

годинник Картье

Розкіш і пишність Картьє

Годинник картьє – це «роман» з продовженням. Діамантові і платинові моделі найяскравіших брендових колекцій прикрашають найбагатші приватні колекції на всіх континентах. Вишукані хронометри підкреслять важливість будь-якої публічної ситуації – будь то:

  • коронація,
  • романтичне побачення,
  • ділові переговори.

Кожна серія Картьє символізує фонтан емоцій дизайнерів іменитого будинку. Крім історичних моделей, ретроспектива яких дарує нам шанс споглядання раритетних лінійок годинникової марки (Tonneau, Cartier Santos і т. д.) компанія продовжує випуск ювелірних, елітних хронометрів, технічно адаптованих під «нове».

Каталог хронометрів з «швейцарської напористістю» і французькою витонченістю привертає увагу естетів зі всього світу. Недорогі годинники Cartier копії дарують "пропуск» в світ королівської пишноти невичерпних ювелірних традицій широкої аудиторії клієнтів. Класична стриманість, межує з пуританством, і феєрверк почуттів втілилися в колекціях найвідоміших годинникового дому. Щоб вивчити курс вищої естетики "від Картьє", досить познайомитися з творіннями бренду з серій:

  • хронограф
  • Ballon Bleu de Cartier
  • Pasha De Cartier
  • Delices De Cartier
  • Черепаха
  • Ванна і т. д.

Джерело: http://www.vv.com.ua/

(На правах реклами).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ