Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дітей вчитимуть плавати чемпіони

Завтра, 31 травня, у Львові відбудеться урочисте відкриття першої в Україні дитячо-юнацької школи з плавання ім. чемпіона світу з плавання Дениса Сілантьєва.
Як розповіла «Гал-info» Олена Анатійчук, керівник відділу маркетингу «Аквапарку», школа з плавання буде відкрита саме при їхній структурі.

Урочисе відкриття відбудеться 31 травня, але школа фактично почне функціонувати лише з вересня, – розповіла вона. – Влітку тут відбуватиметься інтенсив-плавання, і найкращих дітей буде відібрано у дитячо-бнацьку школу. На базі «Аквапарку» є курси плавання, де займається 430 дітей. 60 з них вже отримали розряди з цього виду спорту. Думаємо, що саме вони й стануть першими учнями нової школи».

За словами Олени Анатійчук, завтра під час відкриття школи відбудуться урочисті запливи – серед депутатів Львівської міськради та серед кращих дітей, котрі займаються нині на курсах з плавання.

Варто додати, що школа носитиме ім’я Дениса Силантьєва – заслуженого майстра спорту з плавання, учасника чотирьох Олімпіад, срібного призера Олімпіади в Сіднеї (Австралія), чемпіона світу, рекордсмена Європи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ