Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дітей віком 14-16 років запрошують на тренування із самооборони

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, з 16 травня до 30 червня у Львові пройде навчально-тренувальний курс для дітей віком 14-16 років під назвою "Школа молодого самурая".

Цільовими категоріями для залучення до таких тренувань є діти з родин зі складним матеріальним становищем, діти учасників АТО, діти з сімей внутрішньо переміщених осіб а також інші, які бажають взяти участь в проекті. Заняття із самооборони проходитимуть на базі СЗШ №27 на вул. Свенціцького 15.

Тренерами під час курсу будуть виступати інструктори та старші учні Академії Айкібудзюцу з багаторічним досвідом викладання. В кінці тренувального курсу відбудеться спортивно-тренувальний наметовий табір у с. Пилипець Закарпатської області.

Тренування з самооборони будуть побудовані з урахуванням особливостей самозахисту на вулиці у різних умовах і включатимуть такі елементи як: постановка ударної техніки, робота від різних типів захватів, робота в стійці та партері, блоки від різних типів ударів, робота від двох противників, теоретичні аспекти самооборони. Програма тренувань включатиме елементи айкідо, бразильського та японського джиу-джитсу, рукопашного бою. Заняття будуть проводитись 3 рази на тиждень понеділок, середа та п’ятниця), тривалість заняття 1,5 години, розмір групи - 20 осіб.

Організатори: ГО "Академія Айкібудзюцу" та ГО "Інститут суспільних ініціатив" за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту м. Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ