Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Надзвичайні події

Діти, що отруїлись у Трускавці, досі лікуються

Діти з Херсона, що захворіли на харчову токсикоінфекцію в пансіонаті у Трускавці, продовжують лікуватися. З 12 захворілих дітей троє перебувають у стаціонарі, решта знаходяться під наглядом у пансіонаті, повідомили в Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, 10 січня у місті Трускавець в приватному пансіонаті “Алексік”, де відпочивала група дітей з 24 осіб, захворіло 12 дітей віком від 6 до 14 років (поява симтомів ХТІ - різке погіршення загального стану, підвищення температури тіла, нудота, блювота, пронос). 

11 січня у зв’язку із погіршенням стану на фоні лікування в пансіонаті, дві дитини були госпіталізовані в інфекційне відділення Дрогобицької міської дитячої лікарні, ще одна дитина госпіталізована 12 січня, де їм надається необхідний обсяг медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан дітей - середньої важкості.

За рештою дітей ведеться постійний нагляд з боку працівників пансіонату і працівника інфекційного відділення Дрогобицької міської дитячої лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ