Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти воїнів АТО повернулися у Львів з подорожі Угорщиною та Закарпаттям

ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
1/2
Сьогодні, 22 липня, діти поліцейських-учасників АТО з Львівщини та Луганщини повернулись з шестиденної подорожі, під час якої відвідали аквапарк, зоопарк, а також різні музеї. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

У Львові мандрівників зустрічали керівники Головного управління Національної поліції у Львівській області. По приїзді дітей нагодували, провели їм екскурсію центральною частиною Львова та запропонували відвідати Головне управління Національної поліції у Львівській області на площі Генерала Григоренка.

Очільник поліції Львівщини генерал поліції третього рангу Валерій Середа, поцікавився як пройшла їхня подорож та що найбільше запам’яталось.

«Це вперше я був у Львові і за кордоном. На екскурсіях нам розповідали багато цікавого з історії, а найбільше мені запам’яталися зоопарк і аквапарк, я б знову поїхав туди», - розповів Федір Ронжин.

«Діти повернулися дуже задоволеними і переповнені емоціями. Але найцінніше у цій подорожі – це те, що школярі з Луганщини познайомились зі своїми однолітками, вони провели разом багато часу, спілкувались і тепер ніхто і ніколи не зможе їх посварити, сказати, що вони різні і не можуть жити в одній країні. Напевно, це є те найголовніше, що вони привезли з мандрівки», - зазначив Валерій Середа.

Нагадаємо, участь у подорожі, яка для дітей воїнів-учасників АТО з Луганщини та Львівщини була організована під егідою Голови Національної поліції України Сергія Князева спільно з Асоціацією учасників АТО Львівщини та за підтримки Почесного консула Угорської Республіки у Львові пані Лариси Малех, взяли двадцятеро дітей. У поїздці школярів супроводжували дорослі-волонтери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ