Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Діти з шкіл-інтернатів зіграли футзальний матч до Дня святого Миколая (ФОТО)

У четвер, 21 грудня, відбувся товариський поєдинок між дітьми 2002-2004 років народження зі шкіл-інтернатів Рави-Руської та Львова. Опісля матчу відбулася урочиста церемонія нагородження, на якій побував і президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як.

Поєдинок, що був приурочений Дню Святого Миколая, було організовано спільними зусиллями АФЛ, ЛОО ВФСТ «Колос» та відділенням НОК України у Львівській області. Попри благодійний характер протистояння, яке відбулося у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8), у кожної з команд чітко проглядалася жага до перемоги. За підсумком самого поєдинку школа-інтернат з Рави-Руської була трішки сильніша у спортивному плані за своїх опонентів зі Львова – 5:3. Втім, усі чудово розуміють, що в таких змаганнях немає переможених, а є тільки переможці.

Після завершення товариського матчу відбулася урочиста церемонія нагородження команд. Обидві команди отримали пам’ятні кубки та медалі. Окрім того, хлопці з обох колективів отримали футбольні м’ячі, солодощі, подарунки від Святого Миколая та багато позитивних емоцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ