Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти загиблих Героїв АТО отримають матеріальну допомогу

В обласному бюджеті передбачено 16 млн грн для реалізації Програм соціальних виплат у Львівській області дітям військовослужбовців, які загинули під час участі в антитерористичній операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО та підтримки демобілізованих воїнів, які повертаються з АТО. Про це повідомив директор департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Станом на 19 листопада з обласного бюджету на реалізацію зазначених програм виділено 9 мільйонів гривень. Відповідну допомогу отримають 59 дітей загиблих учасників антитерористичної операції та майже 2,5 тисячі демобілізованих воїнів, які повертаються зі зони АТО", - розповів Олег Демків.

Кошти перераховані департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації відповідно до замовлення для подальшої виплати одержувачам. Розмір щомісячної соціальної виплати дітям загиблих учасників антитерористичної операції  згідно програми становить 2500 гр., а одноразової адресної грошової допомоги демобілізованим воїнам, які повертаються з АТО, їхнім сім’ям  –  3000 гривень.

Інформуватимуть одержувачів про виділення соціальних виплат та адресної допомоги органи соціального захисту населення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ