Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дівочі «Карпати» - бронзові призери турніру в Умані

З 27 по 31 березня в Умані проходив Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-16. У турнірі брали участь вісім команд з різних куточків України. За підсумками чемпіонату у фінальній грі «Карпати» обіграли своїх суперниць з Рівненщини та забрали бронзові медалі.

27.03.2017

«Освіта-Волинянка» (Волинська обл.) –

«Карпати» (Львів) – 0:0

Відкривати групові змагання довелось двом командам із Західної України – «Освіті-Волинянці» та львівським «Карпатам», які з третього місця вибороли собі право піднятися у класі. На жаль, у цьому матчі глядачі не побачили забитих м’ячів і команди записали собі в актив по одному заліковому пункту.

28.03.2017

«Карпати» (Львів) – ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) – 2:0

Львівські «Карпати» та Івано-Франківський ДЮСШ №3 закривали програму другого змагального дня. Лише у другому таймі львів’янки зуміли вирвати перемогу у цій грі. Двічі у воротах суперниць «розписалася» Рисак.

30.03.2017

«Пантери» (Умань) – «Карпати» (Львів) – 0:0

Матч, котрий по праву можна назвати одним із найцікавіших протистоянь третього ігрового дня, де вирішувалася доля першого місця в групі «А». Безкомпромісна та напружена гра завершилась нульовою нічиєю, хоча ближчими до перемоги були саме господарки. У другому таймі кращий бомбардир «Пантер» Оксана Білокур з одинадцятиметрової позначки не змогла переграти голкіпера львів’янок Анну-Марію Крищишин. Таким чином, зігравши внічию, уманчанки посіли першу сходинку і вийшли до фіналу змагань.

31.03.2017. (Матч за 3 місце)

«Карпати» (Львів) – «Ліцей» (Костопіль) – 1:1 (по пен. 5:4)

Львівські «Карпати» та костопільський «Ліцей» розіграли між собою бронзові нагороди змагань. Переможця цього протистояння довелося визначати у серії післяматчевих пенальті, так як основний час гри завершився внічию 1:1. Обидва м’ячі команди забили ще у першій половині гри. Спочатку Рисак вивела свою команду вперед, але за декілька хвилин Котяш зрівняла рахунок. У серії ударів з «позначки» більш влучними були львів’янки – 5:4.

За підсумками чемпіонату саме воротаря львівських «Карпат» було визнано кращим голкіпером футбольних змагань. Вже вкотре, за свою гру Анна-Марія Крищишин отримує оцінку «відмінно».

«Змагання пройшли на вищому рівні. Рівнем команд задоволена, кожен колектив боровся за перемогу, була інтрига до останнього туру. Особливо себе проявила команда з Вінниччини, яка і посіла друге місце. Дівчата розвиваються та показують результат. Будемо працювати в тому ж напрямку, розберемо помилки, награватимемо різні комбінації. По завершенні змагань троє наших дівчат отримали виклик на навчально-тренувальні збори в юнацьку збірну WU-16 – Крищишин Анна-Марія (воротар), Цурак Ліля (захисник) та Цень Діана-Дарина (нападник), які можуть поїхати на турнір розвитку УЄФА» – розповіла головний тренер карпатівок Надія Чайка.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ