Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для підтримки безпритульних львів’ян „Оселя” знову збирається встановити намет

15 грудня у Львові буде офіційно відкрито нічліжку для безпритульних. Крім того, для підтримки мешканців Львова, які опинилися на вулиці під час холодів, громадська організація „Оселя” має намір знову встановити намети, в яких можна було б погрітися, поїсти, випити чаю та отримати медичну допомогу. Про це „Гал-info” розповіла керівник цієї громадської організації Олеся Саноцька.
За її словами, намет буде встановлено у співпраці „Оселі” та інших громадських організацій. Місце його встановлення наразі не відоме, ця ідея поки що пропрацьовується.
Крім того, каже Олеся Саноцька, кількох безпритульних зможе прихистити і сама „Оселя”, будівля якої знаходиться у Винниках.
Нагадаємо, що ідея відкрити нічліжку у Львові виникла ще позаминулого року. Тоді під час морозів у Львові поблизу стадіону „Україна”, були встановлені намети, в яких можна було погрітися і навіть переночувати. Згодом виникла ідея відкрити постійну нічліжку в приміщенні витверезника. Однак приміщення не відповідало нормам. Після цього для облаштування тимчасового закладу для безпритульних львів`ян виділили будинок на вулиці Весняній. Тоді нічліжку відкрити не вдалося, адже проти неї виступили мешканці прилеглих будинків. Нову нічліжку обіцяють відкрити вже 15 грудня, однак її адресу не розголошують, побоюючись акцій протесту львів`ян.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ