Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для шкіл Львівщини закупили 6 нових автобусів

Шість новеньких "школяриків" відтепер возитимуть учнів зі сільської місцевості до місць навчання. Відтак, для учнів дорога до школи стане комфортнішою та безпечнішою, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Автобусний парк освіти Львівщини поповнився новими машинами українських виробників. Загальна пасажиромісткість одного – 30 місць, 27 сидінь для школярів, 3 - для супроводжуючих осіб та водія. Машини обладнано у відповідності до вимог, які висуваються для шкільних автобусів, адаптовані для перевезення учнів, сидіння обладнані спеціальними відсіками  для ранців та наплічників. Відтепер школярів будуть возити сучасні та зручні Школярики", – зазначила директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій.

Зокрема, два автобуси отримав Пустомитівський район, по одному – Міжинецька, Новоміська, Ходорівська об’єднані територіальні громади та Кам’янко-Бузький район.

«Школярики» придбали у межах Програми розвитку освіти Львівщини за кошти державного, обласного та місцевого бюджетів на умовах співфінансування. Загальна вартість автобусів 9 млн 489 тис. 500 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ