Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для службовців Львівщини проведуть диктант на знання державної мови

10 листопада з нагоди відзначення Дня української писемності та мови проводитиметься конкурс (диктант) на знання державної мови для службовців Львівщини. Повідомили у Львівській ОДА.

Захід проводиться у рамках реалізації Галузевих заходів департаменту освіти і науки облдержадміністрації Програми розвитку української мови, української культури та історичної свідомості громадян України на території Львівської області на 2012-2014 роки (у новій редакції).

Метою конкурсу (диктанту) є утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу, підвищення рівня мовної освіти й культури, удосконалення навиків майстерного володіння словом, підвищення рівня знань громадськості.

Диктант звучатиме у прямому ефірі телепрограми «Доброго ранку, Львове» Львівської обласної державної телерадіокомпанії з 09 год. 15 хв. до 09 год. 30 хв.

Диктанти просимо надсилати до 11 листопада 2014 року в департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації (79008, м. Львів, вул. Просвіти, 4-а; канцелярія).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ