Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Дніпро: поліція шукає свідків знущань над патрульною, якій стало зле

У Дніпрі поліція розшукує свідків інциденту з невідомими, які знущалися над патрульною поліцейською, якій стало зле на вулиці.

Інформацію про це Радіо Свобода 4 листопада підтвердили в патрульній поліції міста.

За даними поліції, молодики глумилися над патрульною, в якої, ймовірно, стався мікроінсульт просто на вулиці, вони знімали побачене на телефон замість того, щоб надати жінці допомогу і викликати «швидку».

Як повідомляють в Управлінні патрульної поліції Дніпра, на відео, яке чоловіки поширили в соціальних мережах, патрульна в безпорадному стані, в той же час за кадром чутно знущальні репліки тих, хто знімає.

За даними поліції, через ненадання допомоги людині в безпорадному стані може бути розпочате кримінальне провадження. Наразі, поінформували правоохоронці, патрульні сподіваються, що учасники інциденту принаймні вибачаться перед їхньою співробітницею.

Лікарі не оприлюднюють діагноз пацієнтки, зазначаючи, що триває обстеження. Стан жінки оцінюють як середнього ступеню тяжкості.

3 листопада керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе на своїй сторінці у Facebook повідомила про цей інцидент у Дніпрі й закликала до людяного ставлення.

«Патрульний поліцейський після робочої зміни, після важкої праці, їде додому в громадському транспорті – і від перевтоми втрачає свідомість. Кілька покидьків (інших слів у мене немає) замість того, щоб допомогти їй – підтримати, запропонувати воду, викликати швидку – направляють на неї телефон та знущаються з неї. Що ви за люди? Звідки стільки ненависті, навіщо ганьбити своє місто, свою країну? Навіщо ганьбити усіх, хто поряд з вами? Європа починається не з безвізового режиму, а з уміння бути людяними один до одного!» – написала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ